Advies

Wij beleven plezier aan het optimaal ontzorgen van onze klanten. U heeft het immers al druk genoeg met het draaiend houden van uw eigen onderneming. Loopt u daarbij met een financiële of fiscale vraag rond, neem dan gerust contact met ons op. Vanuit onze parate kennis en ervaring helpen wij u graag. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden. Voor ons heet dit service en dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld.  

 

Uiteraard zijn er ook grotere adviestrajecten of vraagstukken die dieper onderzoek vragen. Hierbij kunt u denken aan herstructureringen, herfinancieringen, bedrijfsoverdracht, overnames, verkoop van de onderneming of wellicht zelfs staking van de onderneming. Wij geven u vooraf een indicatie van de kosten van onze werkzaamheden. Zo hebt u dus achteraf zo min mogelijk verrassingen. 

 

Door op reguliere basis vaktechnische cursussen te volgen, vergroten wij onze parate kennis continu. Daarnaast hebben wij toegang tot de meest actuele naslagwerken en een netwerk van betrokken vakmensen.