Welkom bij vesting accountants

Zoekt u een accountant die u, uw MKB-bedrijf en uw branche door en door kent? Een betrokken vakman die u op elk moment voorziet van eerstelijnsadvies? Een betrouwbare steunpilaar die kennis koppelt aan praktische oplossingen en bij alles telkens úw onderneming vooropstelt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Vesting Accountants is een accountantskantoor, maar dan net even anders. Wilt u weten wat wij anders doen en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We maken graag tijd voor u vrij.

 

Over ons

Vesting Accountants is sinds de start in 2009 gevestigd in Naarden op industriegebied Gooimeer-Noord, op een steenworp van de A1 en de A6. Partners van Vesting Accountants zijn Erik Reilink AA, Richard Ruijl AA en mr. Jan de Boer, MKB-ers in hart en nieren.

 

Onze cliënten (zowel startend als gevestigd ondernemer) zijn actief in de meest uiteenlopende MKB-sectoren en branches, waaronder de detailhandel en de zakelijke dienstverlening. Daarnaast maken vrije beroepsbeoefenaren, stichtingen en verenigingen deel uit van onze cliëntenportefeuille.

 

Bent u een starter met een ijzersterk businessplan? Is uw onderneming klein of middelgroot? Wilt u doorgroeien, consolideren of wellicht stoppen? Neem gerust contact met ons op. Samen vinden we altijd passende, praktische oplossingen en mogelijkheden. 

 

Met ondernemende groet,

Vesting Accountants B.V.

 

Geef uzelf nu op voor één van onze nieuwsbrieven!